Werkwijze

Werkwijze coaching en therapie

Alleen liefde kan liefde ontvangen

Mijn aanpak

We gaan gericht samen op zoek naar antwoorden.

De aandacht gaat hierbij naar het wakker maken van jouw levendige, stralende, liefdevolle en vrije aard. Als je hierin rust, leer je met een losse en lichte blik te kijken naar de dagelijkse bewegingen en verstrikkingen waarin je beland bent en val je er niet langer mee samen.

Deze directe en eenvoudige manier van Zijn geeft je de mogelijkheid om los te komen van je patronen en van je geschiedenis. In het traject krijg je inzicht in je patronen en geschiedenis om deze vervolgens liefdevol los te laten. Dit geeft kracht en energie om jouw leven te leven en te integreren in het leven van elke dag.

Ik maak gebruik van de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze en werk met meditatie, visualisatie, aandachtstraining, intuïtie en gesprek. Bovendien kan ik vanuit mijn jarenlange ervaring als trainer, loopbaan- en stress- en burn-outcoach je extra tips geven en middelen inzetten die voor jou van belang kunnen zijn.

De Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze is ontwikkeld door Hans Knibbe. In Zijnsoriëntatie gaat de wijsheid van het oosterse boeddhisme hand in hand met de kennis van de westerse psychologie. Meer informatie vind je op www.zijnsorientatie.nl.

In dit artikel lees je hoe Zijnsoriëntatie kan bijdragen aan geluk in je leven.