Californische massage

Californische massage

californische-massage
De californische massage typeert zich door zijn vederlichte en zeer zachte manier van masseren. Ze bestaat vooral uit lange strijkbewegingen die telkens in één vloeiende beweging over gans het lichaam gegeven worden. Elke aanraking is teder en liefdevol. Elke beweging is traag, prikkelend, dan weer iets sneller en steviger.
Deze massage is uitermate holistisch van opvatting. Ze is intens helend, zowel lichamelijk, emotioneel als spiritueel.

Hoe gaat de Californische massage in zijn werk:

Om in alle rust te kunnen “toekomen”, beginnen we met een kennismakingsgesprek. Hierbij kan je aangeven wat je wel of niet verwacht van de massage, waar we rekening mee dienen te houden, gevoelige plaatsen op je lichaam, eventuele letsels enz….. Vervolgens mag je jezelf uitkleden en in buiklig installeren op de massagetafel. Opdat je je helemaal zou kunnen overgeven aan de massage en je jezelf comfortabel zou voelen, word je in eerste instantie volledig toegedekt met een handdoek. De massage begint nu met een tragering van het lichaam. Daarna wordt de handdoek weggenomen, en kunnen we gans de achterzijde van het lichaam met een heerlijke aromatische olie insmeren. Gebruik makende van lange strijkbewegingen vanaf de voeten, over de benen, de billen tot op de bovenrug, wordt gans het lichaam op zachte, tedere en liefdevolle manier gemasseerd.

Langzaam zal je tot rust komen en zak je weg in een fijn gevoel van volledige aandacht en gelukzaligheid. Uw lichaam wordt een bron van fijngevoeligheid en ware extase.

Na een half uur draai je je om, en wordt op gelijkaardige manier de voorzijde van het lichaam behandeld op extreem lichte, en tegelijk diepe wijze. Je wordt je bewust van elk deel van je lichaam en voelt je lichter worden bij elke beweging.

Voor wie is deze massage geschikt:

Deze massage is geschikt voor mensen die zich willen laten “raken” door aanraking. Eenieder, zowel mannen als vrouwen, die hun lichaam en geest een moment willen gunnen van aandacht, respect en acceptatie, met alles wat er is.

De californische massage duurt 1 uur en kost 55€. Deze massage kan eveneens aan huis gegeven worden, en kost dan 85€.

Wil je graag een afspraak maken voor deze massage?