Celestialmassage

Celestialmassage

Celestialmassage is holistisch van opvatting en ziet de mens als deel van het universum, opgebouwd uit dezelfde elementen als de natuur, namelijk: vuur, aarde, lucht, water, ether.
Daarnaast heeft deze massage een spirituele, holistische en energieke inslag. Het lichaam wordt overvloedig met warme kruidenolie overgoten en door kneden en effleurage in het zachte weefsel van het lichaam gebracht.

Massage van het derde oog :
Vooreerst wordt er rijkelijk kruidenolie op het hoofd en lichaam van de klant ingemasseerd en na deze massage laat men een dunne stroom van warme olie op het derde oog sijpelen.
Deze therapie is een behandeling die vooral door mensen in een spirituele groei erg naar waarde wordt geschat. Door de warme stroom kruidenolie op het derde oog wordt de 6° chakra geopend, wat leidt tot betere inzichten, betere intuïtie, en een hogere spirituele verbondenheid.

Je kan best voor de massage niet naar de kapper gaan, daar olie in het haar terecht komt. Het volledige lichaam wordt gemasseerd met een enorme hoeveelheid warme olie maar dit met respect voor ieders grenzen.

Een celestial massage duurt 1,5 uur en kost 70€.

Wil je graag een afspraak maken voor deze massage?

Wil je zien hoe een celestialmassage eraan toe gaat, of al een beetje in de sfeer komen? Bekijk dan onderstaand filmpje over de Sollana celestialmassage.