Hotstone massage

Hotstone massage

Een hotstone massage maakt gebruik van “warme stenen”.
Reeds sinds mensenheugenis worden stenen gebruikt voor allerlei doeleinden. Vroeger werden stenen gebruikt om zich te verwarmen. Eerst werden ze in het vuur gelegd waarna ze onder een deken of enkele huiden geplaatst werden om zo dienst te doen als verwarming.

Bij de hotstone massage maken we gebruik van vulkanische stenen. Door de natuurlijke invloed van water werden ze in de loop der honderden jaren glad gepolijst. Ze werden speciaal geselecteerd voor hun helende en energetische kwaliteiten. Eerst wordt het lichaam ingesmeerd met warme kruidenolie zodat de stenen goed glijden. Vervolgens worden er warme stenen gelegd op een aantal chakra’s van het lichaam. De massage zelf is een afwisseling van de “ontspanningsmassage” en lange rustige cirkelvormige strijkbewegingen met de warme stenen.

Of je het nu doet, gewoon om jezelf te verwennen, of voor de ervaring van de helende werking van warme stenen ……. een hotstone massage is altijd een ervaring op zich.

Deze hotstonemassage duurt 1 uur en kost 50 €.

Wil je graag een afspraak maken voor deze massage?

Wil je zien hoe een hotstonemassage eraan toe gaat, of al een beetje in de sfeer komen? Bekijk dan onderstaand filmpje over de Sollana hotstonemassage.