Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage

Geniet van de heerlijke geuren van een kruidenstempelmassage ….
Voel jij je gespannen en moe? Opgebrand en lusteloos? De oudste en ook makkelijkste methode om geest en lichaam te verwennen is een massage. Als aan een massage nog kruiden en aromaten samen met de weldoende warmte toegevoegd worden , is het gegarandeerd genieten. Spanningen lossen op en de huid krijgt een zuiveringsbehandeling.

Dit kan kruidenstempelmassage allemaal voor jou betekenen:

De heerlijke geur, de warmte in samenspel met de rustgevende klanken begeleiden jou in een droomwereld van geborgenheid.

Kruiden zijn gezond, zij toveren heerlijke smaken in onze gerechten en activeren onze stofwisseling. Onze huid is ons grootste orgaan. Wat met de juiste temperatuur, in de juiste vloeibaarheid en de juiste druk in deze huid ingemasseerd wordt, gaat héél diep in het onderliggende weefsel en zelfs tot in de organen.
Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15 %.
De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding. De bloedvaten verwijden zich, de huid wordt intensiever doorbloed. Gespannen spieren produceren vaak schadelijke eindprodukten van de stofwisseling die met deze warmte sneller afgevoerd worden.

Op de juiste plaats en juist gedoseerd werkt deze gebalde kracht van de natuur als een bron van vitaliteit. Blokkades worden via de energiepunten opgelost en nieuwe vitale energie vloeit door het lichaam.

Een kruidenstempelmassage dient niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulp voor stressvolle momenten. Deze massage geeft de nodige energie om de problemen aan te pakken. Kruidenstempelmassage neemt de zorgen weg van de ziel, helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijke balans.
Kruidenstempelmassage geeft schoonheid en genot. De huid ervaart een mechanische impuls en neemt boven op de warmteoverdracht de werkstoffen van uitgezochte kruidencomposities op.
Het kruidige aroma is een geschenk aan uw geest en lichaam.
Tijd om weg te dromen, ontspannen en tanken van nieuwe energie.

Een kruidenstempelmassage duurt 1 uur en kost 65 €.

Wil je graag een afspraak maken voor deze massage?

Wil je zien hoe een kruidenstempelmassage eraan toe gaat, of al een beetje in de sfeer komen? Bekijk dan onderstaand filmpje over de Sollana kruidenstempelmassage.