Veel gestelde vragen

massage hotstone  2

Veel gestelde vragen:

Hieronder vind je antwoorden op vragen waar mensen vaak mee zitten. Neem echter zeker contact met ons op moesten jouw vragen hier niet beantwoord worden, of om bijkomende uitleg te vragen.

Kunnen bij Solluna zowel mannen als vrouwen terecht voor massage?
Absoluut. Bij Solluna kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een respectvolle behandeling.

Wordt het volledige lichaam gemasseerd?
Met uitzonderding van de Chakramassage, wordt steeds het volledige lichaam gemasseerd. Om echter alle misverstanden te vermijden zal bij aanvang van de massage steeds overlegd worden met de klant. Zijn er bepaalde plaatsen waar je gevoelig bent of die voor jouw niet prettig aanvoelen om er gemasseerd te worden (zoals bijvoorbeeld de voeten, aangezicht, buik …), dan kan je dit steeds aangeven. Sowieso wordt hier dan rekening mee gehouden zodat de massage met volledig respect voor jouw grenzen gebeurt.

Moet ik mij volledig ontkleden?
Neen. Een kwaliteitsvolle massage wordt niet bepaald door de mate waarin je je ontkleedt. Gouden regel hierbij is dat je moet doen waar je jezelf volledig comfortabel in voelt. Wil je de massage naakt ervaren, dan is dat helemaal ok. In dit geval worden ook de billen mee gemasseerd. Voelt het echter beter je slipje aan te houden, dan moet je dat absoluut doen. Dames die liever de BH aanhouden, ook dat is geen probleem. Bij de rugmassage zal gevraagd worden of de BH-bandjes losgemaakt mogen worden nadat je bent gaan liggen. Op die manier vermijden we dat er olie op terecht zou komen en kan de rug volledig gemasseerd worden.

Word ik tijdens de massage toegedekt?
Met uitzondering van de Californische massage, word je steeds gedurende de ganse massage toegedekt met een warme handdoek. Deze handdoek wordt enkel weggenomen op de plaats waar gemasseerd wordt.

Worden er medische behandelingen uitgevoerd?
Neen. Bij Solluna worden enkel massages uitgevoerd met het doel ontspanning te bekomen. Je kan bij ons niet terecht voor (para)-medische behandelingen. Daar zijn we niet voor opgeleid.

Wil je graag een afspraak maken voor een massage?