Zen massage

Zen massage

Laat je raken door aanraking en aandacht. Mindful aanwezig zijn bij elke sensatie, elke tinteling, elke emotie. Alles is welkom. Wat zich ook aandient, alles mag er zijn zoals het is. Laat je onderdompelen in een gevoel van gelukzaligheid.

Bij deze massage kies je vooraf het thema dat voor jou, op dat moment, van toepassing is. We baseren ons hiervoor op de 7 hoofdchakra’s: wortelchakra, sekschakra, navelchakra, hartchakra, keelchakra, derde oog chakra, kroonchakra.
De volledige lichaamsmassage wordt vervolgens gegeven met jouw eigen hoofdthema als aandachtspunt, en vertrekt vanuit de specifieke plaats op het lichaam die hiermee overeenkomt.
Kleur, geur en klanken worden hieraan toegevoegd waardoor al je zintuigen worden aangesproken.

Hoe gaat deze massage in zijn werk?

Je komt toe in een rustig en aangenaam kader, waar eerst tijd gemaakt wordt voor jouw verhaal. Samen kijken we naar welk thema voor jou aan de orde is. Hiervoor kan je je laten inspireren door de 7 hoofdchakra’s die hieronder kort worden toegelicht.
Eenmaal jouw thema gekozen, installeer je je in buiklig op de verwarmde massagetafel. Vervolgens kleurt de kamer zich volledig naar jouw gekozen chakra. Had je bijvoorbeeld gekozen voor het hartchakra, dan kleurt de kamer zich volledig groen.
Aan je neus wordt nu een heerlijke geur van oranjebloesem en rozenhout gebracht.

Met het geluid van een klankschaal start de massage. Deze vertrekt op de plaats waar jouw gekozen chakra zich bevindt op je lichaam. Kleine cirkelvormige bewegingen gaan langzaam over in een volledige lichaamsmassage. Uiteindelijk komen alle chakra’s aan bod, maar steeds met extra aandacht voor jouw thema.

Na een half uur draai je je om, en herhaalt alles zich langs de voorzijde van je lichaam.

De zen massage duurt 1u en kost 65 €.

Geniet ervan!

Wil je graag een afspraak maken voor deze massage?

1ste chakra c

2de chakra c

3de chakra c

4de chakra d

5de chakra d

6de chakra d

7de chakra d